Naast Oracle advies ook project advies

Hanne van Essen bouwt al jaren voor uiteenlopende klanten uiteenlopende applicaties. Dit diverse en technische werk bevalt haar goed, maar Hanne wil ook graag meer inhoudelijk bezig zijn. Daarom is zij haar werkgebied aan het uitbreiden naar projectadvies in de filantropische sector. Voor stichting Mundo Crastino Meliori leest en beoordeelt ze projectaanvragen om een advies aan het bestuur te kunnen uitbrengen. Het motto van de stichting: ‘Voor een betere wereld van morgen’ zorgt voor een zeer diverse range aan aanvragen van onderwijsprojecten in Afrika tot armoedebestrijding in Nederland. Dit geeft een mooie kijk in de inspirerende wereld van wereldverbeteraars. En natuurlijk probeert Hanne ook hier haar IT-vaardigheden nuttig aan te wenden, met de bouw van een digitaal volgsysteem voor projecten en aanvragers.

Reageren

U moet inloggen om te reageren.