Fusense breidt portfolio uit

De slogan: “Een beter milieu begint bij jezelf“, is iets waar wij, de mensen van Fusense, het al jaren roerend mee eens zijn. Zo proberen we niet alleen efficiënte software te ontwikkelen maar zijn wij allemaal ook in en rondom ons huis druk bezig om het energieverbruik te verlagen en zo het milieu te sparen.

Zo houdt Martin al een aantal jaar een weblog ( http://www.familie-kleinman.nl/energie/ )  bij wat hij allemaal in en rond het huis heeft aangepast om zijn zijn verbruik te verlagen. En Martin is daarnaast ook auteur van het softwarepakket “jSunnyreports”, http://www.jsunnyreports.com/, met dit softwarepakket geschreven in Java is het mogelijk om nauwkeurig de opbrengst van zonnestroompanelen bij te houden. Martin zijn installatie hier, http://graphs.familie-kleinman.nl/,  live te volgen.

Martin heeft inmiddels een aardige know-how opgebouwd wat betreft isoleren, zonneboilers, zonnepanelen en nog veel meer. Er is bij een hoop particulieren en bedrijven nog een heleboel aan besparingen te behalen. Niet alleen goed voor het milieu maar ook zeker voor de portemonnee!

Vanaf heden is het dus ook mogelijk om Martin in te huren als “energiebesparingsconsultant“.

Tags: , , ,

Reageren

U moet inloggen om te reageren.