UCareforkids website up en running!

UCareforkidsFusense heeft vanaf het begin van het schooljaar de website UCareforkids.nl gelanceerd. Dit is een nieuwe manier van kinderopvang, voor en door ouders. Het is een website waarop ouders afspraken kunnen maken om op elkaars kinderen te passen. Op de St. Dominicusschool in Utrecht is gestart met een pilot die tot nu toe succesvol verloopt. Al 75 kinderen doen mee!

Kinderopvang is niet altijd even makkelijk te regelen. BSO wachtlijsten of wisselende oppassen maken het leven niet eenvoudig voor de werkende ouder. UCareforkids introduceert een alternatieve manier van kinderopvang: voor en door ouders. Het is een website waar ouders afspraken kunnen maken om op elkaars kinderen te passen. Er wordt bijgehouden hoeveel iedereen aan opvang inbrengt en hoeveel opvang er gebruikt wordt. Voor een goede werking is het natuurlijk nodig dat vraag en aanbod een beetje in balans blijven.

  • Heeft u de opvang nog niet helemaal geregeld voor het komende schooljaar, wegens wachtlijsten of haperende oppassen?
  • Wilt uw kind misschien liever wat vaker bij een vriendje een boterham eten i.p.v. naar de TSO?
  • Regelt u de opvang al met andere ouders, maar voelt u zich soms wat bezwaard om het weer te vragen?
  • Of heeft u maar incidenteel opvang nodig en daar nu nog geen goede oplossing voor?

Allemaal redenen om UCareforkids te gaan gebruiken! Heeft u interesse in UCareforkids en wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.ucareforkids.nl of mail naar info@ucareforkids.nl

De website is gebouw met Oracle Apex, en gebruikt een theme van Apex Themes.

Reageren

U moet inloggen om te reageren.