Archief voor categorie ‘Algemeen’

OBUG Connect 2011

23 March 2011 door Hanne van Essen in categorie Algemeen, Event, Oracle, Oracle APEX, technology | Geen reacties »

Volgende week dinsdag 29 maart is er weer een Oracle evenement, dit keer van de OBUG, in Brussel: OBUG Connect 2011. Met tal van interessante sprekers en klantensessies. Gratis voor OBUG-leden (tot 3 deelnemers in ieder geval, lidmaatschap OBUG is 300,- per jaar).

Apex Blogs, een shortlist

23 March 2011 door Hanne van Essen in categorie Algemeen, Event, Oracle APEX | Geen reacties »

Gisteren was de APEX-dag van de OGh. Leuke dag met interessante sprekers en bezoekers. Wat me opviel bij de presentaties was dat het aantal blogs over Apex zo enorm is toegenomen. Tijd voor een onderzoekje. Een goede plek om te beginnen is Apex Blogs waar een enorme lijst van apex gerelateerde blogs staat. Maar niet iedere blog is even actueel of relevant (of zelfs in een taal die ik begrijp). Die blogs kom je vanzelf tegen als je op een bepaald onderwerp of probleem googled, maar zijn niet interessant om in de gaten te houden. Tijd voor een short-list dus. (more…)

UCareforkids website up en running!

6 October 2009 door Hanne van Essen in categorie Algemeen | Geen reacties »

UCareforkidsFusense heeft vanaf het begin van het schooljaar de website UCareforkids.nl gelanceerd. Dit is een nieuwe manier van kinderopvang, voor en door ouders. Het is een website waarop ouders afspraken kunnen maken om op elkaars kinderen te passen. Op de St. Dominicusschool in Utrecht is gestart met een pilot die tot nu toe succesvol verloopt. Al 75 kinderen doen mee! (more…)