Oracle specialisten

Fusense richt zich op het leveren van hoogwaardige Oracle IT-diensten en projectadvies. Wij leveren specialisten, die technisch zeer bekwaam zijn, een professionele klanthouding hebben, flexibel in te zetten zijn, en er hun best voor zullen doen om uw opdracht geklaard te krijgen. Hieronder vindt U een overzicht van onze specialisten. Als u meer informatie wilt over hun cv, tarief of beschikbaarheid, stuur dan een mail naar info@fusense.nl.

De specialisten

Senior consultant en directeur van Fusense

Hanne van Essen, studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie is ze bij Oracle Nederland gaan werken. Ze kon haar talent voor IT daar onder meer ontplooien bij het Oracle Centre of Excellence. Vijftien jaar geleden heeft zij Fusense opgericht. De laatste jaren heeft Hanne haar gebied uitgebreid naar projectadvies in de filantropische sector. Naast dat ze op detacheringsbasis beschikbaar is als projectadviseur en Oracle expert, is ze ook directeur van Fusense.

Martin Kleinman, is een techneut, functioneel ontwerper, technisch analist en -architect. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring met de Oracle server- en ontwikkelproducten, voornamelijk op het Windows platform. Vanuit een achtergrond als traditioneel Oracle ontwikkelaar heeft Martin zich ontwikkeld als een allround technisch specialist met een duidelijke focus op SOA. Martin richt zich op integratie architectuur en -implementatie en is specifiek gericht op de Oracle SOA Suite. Hij heeft onder andere mee gedaan in het Oracle ESB bèta project en hij heeft hierover diverse artikelen geschreven waaronder in de Optimize. Martin zijn doel voor de komende periode is om zich verder te ontwikkelen als SOA Suite specialist en technisch architect (ESB/OSB, BPEL, Webservices Manager, Service Registry, Business Rules, Application Server, en Java). Martin werkt op dit moment als software ontwikkelaar bij de Justitiële Informatiedienst  in Almelo. Daarnaast is Martin aktief op energiebesparingsgebied en kan hij u helpen om uw energierekening te verlagen.

Johan Zeldenrust, is 1994 afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heeft hij altijd gewerkt in de Oracle dienstverlening. Aanvankelijk bij Oracle Nederland, later als zelfstandig IT-er. De laatste jaren richt hij zich op de Oracle web-technologieën, zoals Oracle APEX, Oracle Portal en Java.