Werken bij Fusense

Fusense is een samenwerkingsverband van zelfstandige Oracle professionals. We werken allemaal op detacheringsbasis bij klanten die ons inhuren. Aanvankelijk waren we gespecialiseerd in de traditionele Oracle tools zoals Oracle Designer, Forms en Reports, maar de laatste jaren hebben we ons werkterrein verlegd naar de meer recente Oracle producten zoals Oracle Portal en de Oracle SOA suite.

Veel bedrijven vinden dat ze een platte organisatie zijn, maar bij ons is het echt zo. Fusense combineert de voordelen van het freelancerschap met de voordelen van vast dienstverband. Iedereen heeft een vast salaris, maar iedereen is tevens verantwoordelijk voor zijn eigen omzet. Waar mogelijk helpen we elkaar met het vinden van opdrachten en we delen technische kennis.

Deze manier van werken is niet voor elke Oracle ontwikkelaar weggelegd. Het vereist uitstekende technische vaardigheden, flexibiliteit en een professionele klanthouding. We zijn een klein bedrijf en moeten kunnen bouwen op elkaar. Werven doen we eigenlijk alleen via-via, maar een gesprek aangaan kan altijd. Mail dan naar: info@fusense.nl